Min Slægtsforskning og familierne!.  

Billedet er taget en af de første dage i jan. 1958, hvor jeg har være ca. 6½ måned.

familierne det er i flertal, da jeg er adopteret, og som følge der af har 2 sæt forældre.
Efterfølgende vil jeg kalde dem:
A-doptiv forældre.
B-iologiske forældre.

Jeg har vist at jeg var adopteret, fra før min komfirmation, men jeg husker ikke hvilket år jeg fik det og vide i. Det eneste mine A-forældre viste, var at min B-mor skulle stamme fra færøerne. de hentede mig på børnehjemmet Fjordbakken i Holbæk d. 30-12-1957

Min interesser for slægtsforskning, den startede så småt, for en del år siden, men først i år 2000 begyndte jeg for alvor, at få sat det i system, og søge efter oplysninger.
I forbindelse med slægtsforskningen, fotograferede jeg mange gravsten, og efterhånder blev det til at jeg tog billeder af alle gravsten, i starten var det på Vejles kirkegårde, og siden er der komme menge flere med.

Da mange efterhånden havde internet, så snakkede jeg med dem på kirkegårdskontoret og arkivet, omkring og offentliggøre, navne, datoer og hvad der stod på stenene, der var ingen lov omkring det, men jeg ville dog ikke lægge de nyeste på, så vi blev enige om at når de havde været døde i minimuun 10 år, så kunne de komme på. de første jeg lagde på nettet var Vejles 4 kirkegårde, men det var uden billeder, for en privat hjemmeside havde maksimalt 10 Mb plads som var gratis, og ellers kostede det en del, og nettet var slet ikke så hurtigt som vi kender det i dag.
Jeg begyndte og sætte det i system, først med alle kirkegårde i Vejle kommune, og efterhånden kom også nabo kommunerne med. oOg da vi var på ferie i nordjylland, fotograferede jeg også flere de oppe.

Og med den nye GDPR lovgivning (også kaldet, Databeskyttelsesforordningen), som tråtte i kraft i 2018, så står der nu at personer skal være døde i min. 10 år, inden de må gøres offentliggøres, eller gøres søgbare. Men på et billede må man godt kunne se en nyere, hvis den står sammen med et navnet på en som er død for mere en 10 år siden.

Før de tid har jeg haft lidt forskelligt arbejde, men mest kørt lastbil, det mest spændende jeg har været med til, men som også var det hårdeste, var i 1982, hvor jeg var med på naturgas- og olieledningerne, tværs over Jylland, hvor vi havde normal arbejdstid fra 7 til 18, og om lørdagen stoppede vi kl 16, og da jeg kørte med alt mulig, så var jeg på arbejde fra 6 til 20. Derefter har jeg mest kørt entreprenørkørsel, og som fragtmand. Så var jeg pladsmand ved Gudtav Østergaards Maskinfadrik, i et par år. og har også arbejdet lidt indenfor bygeri, bla. nedrivning og ombygning af virksomheder og lejligheder. Efter en arbejdsskade i 2004, kom jeg på førtidspension, så side har jeg fotograferet en del kirkegårde.