Min Adoptiv familie.  


Mine forældre er:

Henry Vilhelm Sørensen
Født: 12 Dec. 1922, i Sødover, Nørup.
Død. 27 Okt. 1991.på Vejle sygehus
Spicialarbejder på DKI i Brejning, i over 25 år. De boede til leje flere steder i Brejning, og var i et årstid i Kæbenhavn, hvor han arbejde på slagteri, og Mor lavede komponenter for Philips. herefter flyttede de tilbage til Brejning, og lejede huset på Villavej, med forkøbsret, efter et par år køber de det i 1952 for 32.000 kr..

Gift: i Gauerslund kirke d. 11 Sep. 1948 med:

Gertrud Sørensen f. Jensen
Født: 1 Maj. 1922, i Brejning.
Død på plehjemmet Bakkegården, i Vejle 27 sep. 2020.
Deltidsansat på DKI i Brejning, var i mange år på afd. E3, som nu er en del af "Comwell Kellers Park". Da de begyndte og lukke anstalten, kom hun ned i den gamle Sjgeplejerske bolig, hvor der nu var blevet en såkaldt, "udslusnings afdeling", og da den blev lukke stoppe hun også. Da min far døde, blev hun boende i huset, til 2012, hvor hun flyttede til Plejehjemmet i Børkop, og var de sidste par år på Bakkegården i Vejle.


Lidt om min fars forældre:

Karl Vilhelm Sørensen.
Født: 8 Marts 1899. i Vandel
Død: d. 19 juni 1976. i Vejle
Han er en som mange af de gamle, fra Nørup og Randbøl sogne vil kende ham, da han var egnens skorstensfejer, fra 1927 til 60, han fik aldrig kørekort, så han cyklede rundt med sin kost og sager, de boede i Nørup sogn, og når han var længst væk var der over 30 km. hjem, så spiste han tit hos kunderne, udover arbejdet som skorstensfejer, hjalp han med meget andet, bla. var han med til at kalke kirkerne, i området, de boede de sidste år på Svendsgade i Vejle.

Gift: 11 Sep. 1923. i Randbøl kirke med:

Anna Joninne Bank.
Født: 2 Feb. 1903. i Sødover, Nørup Sogn
Død: 25 Okt. 1996. på Billund Plejehjem
Hun var hjemmegående og en rolig og meget sparsommelig dame. som tit sagde "det ka´ da ik´ betal sig !" !.
Efter hans død flyttede hun til Billund, i en ældre bolig, da en af hendes sønner borde i byen. før de blev gift, kravlede Karl ind af vinduet til hende, men da de opdage at hun ventede min far, skyndte de sig og blive gift.


Lidt om min mors forældre:
Søren Peter Jensen
født: 27 marts 1877. i Finderup ved Odder
død: 23 Juli 1961. i Brejning
Han er nok bedst kendt som Købmand, S.P. Jensen i Brejning. Uddannet som kommi i Århus, kom til Vejle omkring år. 1900, ansat hos, H. Henriksen Vinhandel, Vestergade 27 i Vejle. og i 1909 køber han forretningen i Brejning. I Vejle mødte han hans første kone Marie, og de bor ovenpå foretningen, Da Marie dør i 1923, gifter han sig med Laura som er lillesøster til Marie. I 1953, overtages forretningen af sønnen, Julius Jensen, og min mors bror, som har den til han dør i 1968. Jeg huske svagt Søren. Da Julius død i 1968, sælger forretningen til Bent Harbo Christensen, som menge sikkert husker som ejendomsmægler, som datteren Jonne nu har overtaget.

Gift: 5 Marts. 1925. i Gauerslund kirke med:

Laura Christine Nielsen
født: 19 Marts 1900. på Vejle søndermark
død: 2 Aug. 1972. på Hornsyl sygehus
Hun var et rigtigt familiemenneske og købmands kone, der holdt forbindelse med alle, også selv om de fleste af hende søskende rejste til København, og en bror rejste til Argentina. og jeg har i dag en del af de breve og postkort hun modtog og sendte. Jeg besøgte hende tit, da vi kun boede et par hunderede meter væk, og vi spillede meget Matador, og mange gange fik jeg lov til at overnatte hos der, og så sov jeg berne i det store klædeskab i deres soveværelse.

Søg videre i slægten her.