Velkommen til Polsterbo.

En siden om Slægtsforskning af, Torben Bank Sørensen

4 dec. 2018.  Så fik jeg siden op og køre i et nye format.

Mit navn er: Torben Bank Sørensen. og jeg bor i Vejle, i et hus ved navn Polsterbo, som komme af bæk ved navn Polsterbæk, som udspringer i haven, så deraf navnet på dette websted.

Urhøj, Hovergården (i forgrunden), og E.T. Jørgensensvej, fra ca. 1976

Jeg er nu på førtidspension, efter et par arbejdsskader, ellers har arbejdsmæssigt, for det meste kørt lastbil (entreprenørkørsel), og var bla. med olie og gas ledningerne blev gravet ned på tværs af Jylland, i 1982. Men har også lavet meget andet, og er hvad man kalder autodidakt.

Jeg har arbejdet seriøst med slægtsforskning siden år 2000, Og jeg startede med mine forældre, men nu har så 2 sæt forældre, dersom jeg er adopteret, og jeg startede med mine adoptivforældre, som jeg kalder altid vil kalde mine forældre, og så er der min biologiske slægt. At jeg var adopteret har jeg altid vist, så længe jeg kan huske, og hvis mit efternavn skulle være her fra, så ville det være Rasmussen eller Mortensen, og Mortensen var min b-mor, som kom fra Færøerne, men det finder du mere om under Slægtsforskning.

Så vil jeg lige nævne at jeg i 2002 var jeg med til og starte  Vejleegnens Slægtshistoriske Forening. og i 2007 startede jeg siden Dk-gravsten.dk og Gravstensarkivet.dk, som nu er lagt sammen med Dk-gravsten.dk.