Om Mig

Lidt om mig selv

Jeg bor i Vejle, sammen med Inge Gliemann Bruun, vi har boet sammen siden 1980.

Gertrud, Torben, Henry fra 1958

Som dreng og ung gik jeg en del op i Elektronik og snakkede meget i Walkie-talkie, og vi var en en folk som snakker meget sammen, tit hele natten. Dengang var der ikke så meget støj i radioerne, som nu. så vi var nogle i Brejning, Børkop området, som snakkede meget  med nogle på Sjælland, Fyn og i nord Tyskland.

Da jeg fik kørekort, begyndte jeg og køre en del “ræveløb”, der er nok ikke mange unge som kender til det, det blev for det meste kørt i biler, men det var kort fortalt, en som gemte sig et sted, med en radio (Walkie-talkie) i bilen, den skulle så sende i 15 sec., hvor andre så skulle pejle sig frem til den, de startede fra det samme sted (som regel fra en P-plads), for så og pejle sig frem til “ræven”, det var for de fleste, med nogle specielle antenner, og så var det med og komme først, da der kom hastighedsgrænser, målte men køretiden, og overskred men den, var man disket.

Da jeg var færdig med skoletiden, blev jeg ansat ved, Holmskov frugt import i Vejle, som medhjælper på lastbiler, jeg mødte kl. 6,00 og kørte på knallert fra Brejning.

Senere blev jeg ansat ved Brdr. Larsen, i Vejle, hvor jeg kørte med sættevogn, rundt i landet med alt muligt, Og siden her jeg mest arbejdet som Chauffør, og kørt entreprenørkørsel, og det mest spænende job var da jeg var med til og lave olie og gas rørledningerne tværs over jylland, det var så kun i ca. 6 måneder. Eller har jeg kørt ved en vognmand her i Vejle i 9 år, hvor jeg kom rundt i hele landet, og var bla. over med de første læs med spuns plader, som skulle bruges til Øresundsbroen.

Jeg vil ikke bruger tid på at oprette en masse links, for dem kan du finde mange steder. Til gengæld vil jeg komme men
dvs. oplysninger som jeg har fundet steder hvor man måske ikke lige forventer at finde den slags, f.eks. i gamle ugeblade. Se under Info fra bøger m.v.