Lidt om siden

Jeg startede med min første PC omk. 1995, og på det tidspunkt brugte man et 1200 bit modem (svare til 0,0012 Mb), og en fastnet telefon forbindelse, og Windows 3,0, hvor installationen ikke fyldte mere en godt 1 Mb. Man kunne ikke hente ret meget, og alle filnavne måtte ikke være over 8.3 bogstaver, som “abcdefgh.abc”, og billeder var der ikke meget af.

Min første hjemmeide oprettede jeg i Juli 1996 det var på http://home1.inet.tele.dk/torbenbs, (som ikke findes mere) , hvor jeg lavede siden, for at samle Scanner frekvenser i Vejle området, dvs. lytte på, Politi, Falck, Brandvæsen, Taxa og meget andet, den findes ikke mere siden TDC nedlagde deres gratis hjemmesider i 2009. Og så havde jeg oprettede Polsterbo.dk. Jeg droppede det omkring scannerer, og så blev det mest omkring min slægtsforskning. Hvor jeg også fandt diverse gamle oplysninger bla. i nogle gamle numre af Hjemmet, årene 1924-27, som også kom på, sammen med nogle navnelister fra bla. Skovfolk og Vejmænd, og som stadig er med.

Slægtsforskningen medførte også mange besøg på kirkegårde, og i 2001 fik jeg så en ide men at jeg ville fotograferer alle gravsteder i Vejle, dvs. på 4 kirkegårde. Det snakkede jeg så med kirkegårdslederen om, og jeg fik kort over kirkegårdene, så jeg kunde lave det med billede numre så det passede gravstedsnumret, og med Vejle byarkiv fik jeg en aftale om at jeg måtte få kopier af de billeder de havde af gravsten, og det er blevet til ca. 1600.

Dette har siden udviklet sig til mange andre kirkegårde. Og undervejs mødte jeg Joan Bedsted, som også var gået i gang med af fotograferer, og vi lavede siden Dk-gravsten.dk sammen, som vi startede op 14 Okt. 2007, hun trak sig i Maj 2010 “Af helbredsmæssige årsager”, og slette desvære alle de billeder hun havde.

På siden samler vi links og lister til kirkegårde som var fotograferet (dengang var pladsen på en hjemmeside ret dyr, hvis man skulle have mere plads en 10 Mb. det kunne man få gratis). Men nu er det til alle fotograferede kirkegårde i Danmark. På samme tid startede jeg også siden Gravstensarkivet.dk, hvor de kirkegårde som jeg har fotograferet, kom på med billeder. Og mulighed for og søge på hver enkelt kirkegård, og på dem alle.